pablo Yeni Üye CF Kullanıcı May 9, 2020 15 4 May 12, 2020 #1 4 5 oyuncu hastaneye girince görünmez olup yanıp sönüyor karakterler sebebi nedir arkadaşlar
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 12, 2020 #2 GABZ'ın kullandığı GİMS Evo sürümü problemli bir sürüm bunu tekrardan 3ds Max'e atıp farklı bir GİMS Evo sürümü ile export edersen bozuk poly'ler fixlenecektir böylece fps artışı ve bahsettiğin problem çözümlenecektir.
GABZ'ın kullandığı GİMS Evo sürümü problemli bir sürüm bunu tekrardan 3ds Max'e atıp farklı bir GİMS Evo sürümü ile export edersen bozuk poly'ler fixlenecektir böylece fps artışı ve bahsettiğin problem çözümlenecektir.
pablo Yeni Üye CF Kullanıcı May 9, 2020 15 4 May 12, 2020 #3 3ds max ve gims mevcut nasıl yapacağım hakkında bir fikir verebilirmisin?
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 12, 2020 #4 pablo' Alıntı: 3ds max ve gims mevcut nasıl yapacağım hakkında bir fikir verebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
pablo' Alıntı: 3ds max ve gims mevcut nasıl yapacağım hakkında bir fikir verebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
pablo Yeni Üye CF Kullanıcı May 9, 2020 15 4 May 13, 2020 #5 yanlız sadece gabz'da yapmıyor normal pillbox kullanıyorum onda da yapıyor
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #6 pablo' Alıntı: yanlız sadece gabz'da yapmıyor normal pillbox kullanıyorum onda da yapıyor Genişletmek için tıkla ... GABZ'a özel bir şey değildir dediğimi yaparsanız fixlenecektir.
pablo' Alıntı: yanlız sadece gabz'da yapmıyor normal pillbox kullanıyorum onda da yapıyor Genişletmek için tıkla ... GABZ'a özel bir şey değildir dediğimi yaparsanız fixlenecektir.