f8 & console görüntüsü var mı?Merhabalar
Sunucumdaki Telefonda Resim Çekmeye Çalıştığımda Çekmiyor
Direk Cebine Koyuyor Yardımcı Olurmusunuz.
Flundar fixledi.Evet xenknighın telefonunun cracklenmiş hâlinde fotoğraf gönderemiyorsun yükleme adresin doğru olsa bile...
Oo mutluluk verici ama kullanmamak üzücü mağlum 0 dan paket yapıyorum insanların sattığı şeyi ben gidipde editleyip satamam insanlığa sığmazFlundar fixledi.
Aslında bir sorun yoktu script 2 kere cracklendi.Oo mutluluk verici ama kullanmamak üzücü mağlum 0 dan paket yapıyorum insanların sattığı şeyi ben gidipde editleyip satamam insanlığa sığmazsorunu neymiş fikrin varmı 2 gün boyunca uğraştım beceremedim .d
ahahahahahaha <3 yorumlarına bayılıyorumBeni etiketlemendeki sebep nedir tam olarak?
Çözdüysen büyüksün kralsın hackersin.
Benim bozduğumu mu düşünüyorsunSydres hackten değil de seni bozduğunu düşünüyorum bir yerlerinden uydurup birisi fixledi gibi gibi
![]()
Evet flundar ile olan konuşmalarımızda kendisi bana fixlediğinden bahsetmişti.yazmışsın ama sen bilirsin![]()
bak herif paylaşmış mis gibi de çalışıyorEvet flundar ile olan konuşmalarımızda kendisi bana fixlediğinden bahsetmişti.
Dediğim gibi:bak herif paylaşmış mis gibi de çalışıyor![]()
Beni etiketlemendeki sebep nedir tam olarak?
Çözdüysen büyüksün kralsın hackersin.
gülmüş sadece fixledi dedin diye adam napsın senin gibi benim müşterim var ben crackliyorum hackerim diyorsunDediğim gibi:
Anlıyorum hocam.gülmüş sadece fixledi dedin diye adam napsın senin gibi benim müşterim var ben crackliyorum hackerim diyorsun