zentih CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 190 69 May 6, 2020 #1 İlk girişte tokovoip'in herkes'in sesini duyma sorununu nasıl çözebilirim
morpheause Admin Admin Developer Nis 30, 2020 352 196 May 6, 2020 #2 Tokovoip c_config.lua dosyasındaki Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol satırını yorum satırına çevir. Oyuna başladığın anda çalışan bir kodun arasına ekle, ben kashacters spawn kodlarının arasında kullanıyorum. Tepkiler: Gama, flex ve becha
Tokovoip c_config.lua dosyasındaki Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol satırını yorum satırına çevir. Oyuna başladığın anda çalışan bir kodun arasına ekle, ben kashacters spawn kodlarının arasında kullanıyorum.
zentih CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 190 69 May 6, 2020 #3 morpheause' Alıntı: Tokovoip c_config.lua dosyasındaki Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol satırını yorum satırına çevir. Oyuna başladığın anda çalışan bir kodun arasına ekle, ben kashacters spawn kodlarının arasında kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... jsfour-register'e eklesem olur mu?
morpheause' Alıntı: Tokovoip c_config.lua dosyasındaki Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol satırını yorum satırına çevir. Oyuna başladığın anda çalışan bir kodun arasına ekle, ben kashacters spawn kodlarının arasında kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... jsfour-register'e eklesem olur mu?
zentih CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 190 69 May 6, 2020 #4 zentih' Alıntı: jsfour-register'e eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla ... yani bu kısıma İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
zentih' Alıntı: jsfour-register'e eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla ... yani bu kısıma İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
morpheause Admin Admin Developer Nis 30, 2020 352 196 May 6, 2020 #5 zentih' Alıntı: jsfour-register'e eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla ... ilk spawndan sonraki kodların arasına eklemen yeterli deneyerek bulabilirsin
zentih' Alıntı: jsfour-register'e eklesem olur mu? Genişletmek için tıkla ... ilk spawndan sonraki kodların arasına eklemen yeterli deneyerek bulabilirsin
morpheause Admin Admin Developer Nis 30, 2020 352 196 May 7, 2020 #6 ekleyebileceğin örnek bir yer atayım Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol kodları güncel ambulancejob client/main.lua içerisinden aldım Tepkiler: zentih
ekleyebileceğin örnek bir yer atayım Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol kodları güncel ambulancejob client/main.lua içerisinden aldım
zentih CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 190 69 May 7, 2020 #7 Birde minimap zoomlanıyor SetRadarZoom(0) komutu ile çözüyorum ancak bunu da aynışekilde altına veya üstüne eklesem çözüm olur diye düşünüyorum doğru mu?
Birde minimap zoomlanıyor SetRadarZoom(0) komutu ile çözüyorum ancak bunu da aynışekilde altına veya üstüne eklesem çözüm olur diye düşünüyorum doğru mu?
zentih CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 190 69 May 7, 2020 #8 zentih' Alıntı: Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol şeklinde yapsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla ...
zentih' Alıntı: Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol şeklinde yapsam bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla ...