Panzehir Yeni Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 58 6 May 13, 2020 #1 Kadın karakterler canı yarım olarak doğuyor bunun için hazır script varmı yardımcı olurmuusnuz eğer elinde olan varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun sorun dediğim gibi kadın karakterler canı az başlıyor. Yardım
Kadın karakterler canı yarım olarak doğuyor bunun için hazır script varmı yardımcı olurmuusnuz eğer elinde olan varsa çok iyi olur lütfen yardımcı olun sorun dediğim gibi kadın karakterler canı az başlıyor. Yardım
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #2 Karakteri ilk oluşturdukları zaman mı bu sorun yaşanıyor? Eğer ilk oluşturduğu zaman yaşanıyorsa karakter oluşturma fonksiyonunun sonuna alttaki kodu eklemen yeterli olur. Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol Tepkiler: Rise
Karakteri ilk oluşturdukları zaman mı bu sorun yaşanıyor? Eğer ilk oluşturduğu zaman yaşanıyorsa karakter oluşturma fonksiyonunun sonuna alttaki kodu eklemen yeterli olur. Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol
Panzehir Yeni Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 58 6 May 13, 2020 #3 Sydres' Alıntı: Karakteri ilk oluşturdukları zaman mı bu sorun yaşanıyor? Eğer ilk oluşturduğu zaman yaşanıyorsa karakter oluşturma fonksiyonunun sonuna alttaki kodu eklemen yeterli olur. Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol Genişletmek için tıkla ... Tam emin değilim ama sanırım hep böyle oluyor bunu skinchangerın en altınamı koyuıym yoksa jsfour-registerınmı Tepkiler: Rise
Sydres' Alıntı: Karakteri ilk oluşturdukları zaman mı bu sorun yaşanıyor? Eğer ilk oluşturduğu zaman yaşanıyorsa karakter oluşturma fonksiyonunun sonuna alttaki kodu eklemen yeterli olur. Kod: İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol Genişletmek için tıkla ... Tam emin değilim ama sanırım hep böyle oluyor bunu skinchangerın en altınamı koyuıym yoksa jsfour-registerınmı
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #4 Panzehir' Alıntı: Tam emin değilim ama sanırım hep böyle oluyor bunu skinchangerın en altınamı koyuıym yoksa jsfour-registerınmı Genişletmek için tıkla ... jsfour register'de adamın kayıt olma olayı ne zaman bitiyorsa o fonksiyonun en altına.
Panzehir' Alıntı: Tam emin değilim ama sanırım hep böyle oluyor bunu skinchangerın en altınamı koyuıym yoksa jsfour-registerınmı Genişletmek için tıkla ... jsfour register'de adamın kayıt olma olayı ne zaman bitiyorsa o fonksiyonun en altına.
Panzehir Yeni Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 58 6 May 13, 2020 #5 Sydres' Alıntı: jsfour register'de adamın kayıt olma olayı ne zaman bitiyorsa o fonksiyonun en altına. Genişletmek için tıkla ... ya ben yapamadım ya ben anlamadım hala aynı bu canla baslıyor girişte karakter yaparken
Sydres' Alıntı: jsfour register'de adamın kayıt olma olayı ne zaman bitiyorsa o fonksiyonun en altına. Genişletmek için tıkla ... ya ben yapamadım ya ben anlamadım hala aynı bu canla baslıyor girişte karakter yaparken
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #6 jsfour-register scriptini rarlayıp gönderirsen bi kontrol edebilirim.
Panzehir Yeni Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 58 6 May 13, 2020 #7 Sydres' Alıntı: jsfour-register scriptini rarlayıp gönderirsen bi kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla ... Buyrun yardım için sağ olun İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
Sydres' Alıntı: jsfour-register scriptini rarlayıp gönderirsen bi kontrol edebilirim. Genişletmek için tıkla ... Buyrun yardım için sağ olun İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #8 İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Panzehir' Alıntı: Buyrun yardım için sağ olun İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ... Tepkiler: Panzehir
İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Panzehir' Alıntı: Buyrun yardım için sağ olun İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ...
Sydres CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 139 40 Mars www.egerdnc.me May 13, 2020 #9 Çözümlendimi?
Panzehir Yeni Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 58 6 May 13, 2020 #10 Sydres' Alıntı: Çözümlendimi? Genişletmek için tıkla ... hayır hala can yüzde 75 olarak başlıyor kadınlar tekrar yardımcı olurmusunuz tekrar sağolun
Sydres' Alıntı: Çözümlendimi? Genişletmek için tıkla ... hayır hala can yüzde 75 olarak başlıyor kadınlar tekrar yardımcı olurmusunuz tekrar sağolun