Y yiğitovacık37 Yeni Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 48 9 May 7, 2020 #1 Merhaba bugün çok sevdiğim bir scripti paylaşıcam.Nopixel çoklu karakter İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Moderatör tarafında düzenlendi: May 7, 2020 Tepkiler: snail
Merhaba bugün çok sevdiğim bir scripti paylaşıcam.Nopixel çoklu karakter İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
snail CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 119 27 May 7, 2020 #2 Yararlı bir paylaşım olmuş, kaynak sağlam gözüküyor teşekkür ederiz
Y yiğitovacık37 Yeni Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 48 9 May 7, 2020 #4 Quedsy' Alıntı: Gereksinimleri Nedir Acaba Genişletmek için tıkla ... tüm gereksinimler içersinde mevcut
Quedsy' Alıntı: Gereksinimleri Nedir Acaba Genişletmek için tıkla ... tüm gereksinimler içersinde mevcut
O OnurCn Yeni Üye CF Kullanıcı May 29, 2020 103 5 Haz 6, 2020 #6 Kuruyorum fakat Fetching Character Data'da kalıyor
megvalatzon CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 7, 2020 63 24 Haz 6, 2020 #7 OnurCn' Alıntı: Kuruyorum fakat Fetching Character Data'da kalıyor Genişletmek için tıkla ... Db'i sıfırlayıp tekrar denermisin ?
OnurCn' Alıntı: Kuruyorum fakat Fetching Character Data'da kalıyor Genişletmek için tıkla ... Db'i sıfırlayıp tekrar denermisin ?
Baris CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 5, 2020 51 23 Mars Haz 6, 2020 #8 Ilk karahter kurmada sabit kalma veya ekran blurmu olma gibi bi sorun varmi yiğitovacık37' Alıntı: Merhaba bugün çok sevdiğim bir scripti paylaşıcam.Nopixel çoklu karakter İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ...
Ilk karahter kurmada sabit kalma veya ekran blurmu olma gibi bi sorun varmi yiğitovacık37' Alıntı: Merhaba bugün çok sevdiğim bir scripti paylaşıcam.Nopixel çoklu karakter İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ...