Sweet CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 231 49 May 5, 2020 #1 Merhabalar bu işlerde yeniyim huduma buradaki gibi css'den nasıl şekil verebilirim ne kadar denesemde bulamadım Ekli dosyalar w.PNG 43.8 KB Görüntüleme: 3
Merhabalar bu işlerde yeniyim huduma buradaki gibi css'den nasıl şekil verebilirim ne kadar denesemde bulamadım
xheN CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 5, 2020 97 68 May 5, 2020 #2 Şekil kodları düzenleyerek yapabilirsin.
Sweet CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 231 49 May 5, 2020 #3 xheN' Alıntı: Şekil kodları düzenleyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... pek bilgim yok css kısmında yardim edebilirmisiniz nasıl yapılacağı hakkında
xheN' Alıntı: Şekil kodları düzenleyerek yapabilirsin. Genişletmek için tıkla ... pek bilgim yok css kısmında yardim edebilirmisiniz nasıl yapılacağı hakkında
xheN CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 5, 2020 97 68 May 5, 2020 #4 Css hakkında kendini geliştirmen için İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . sitesini kullabilirsin bu tasarım içinde İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . buradaki şekil koduna bakabilirsin iyi forumlar.
Css hakkında kendini geliştirmen için İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . sitesini kullabilirsin bu tasarım içinde İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . buradaki şekil koduna bakabilirsin iyi forumlar.