Y yiğitovacık37 Yeni Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 48 9 May 7, 2020 #1 Elinde çalışan sorunsuz yat soygunu olan varmı? şöyle adam filan öldürüyon kasa açıyon
spanqe CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 102 93 May 7, 2020 #3 vereyim hemen; İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
vereyim hemen; İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol .
Y yiğitovacık37 Yeni Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 48 9 May 7, 2020 #5 spanqe' Alıntı: vereyim hemen; İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ... script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen
spanqe' Alıntı: vereyim hemen; İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . Genişletmek için tıkla ... script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen
spanqe CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 102 93 May 7, 2020 #6 yiğitovacık37' Alıntı: script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok, leak zaten. Bakalım fixleyip Fivem Eklentide paylaşırız. Takipte kalın!
yiğitovacık37' Alıntı: script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen Genişletmek için tıkla ... Bilgim yok, leak zaten. Bakalım fixleyip Fivem Eklentide paylaşırız. Takipte kalın!
spanqe CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 102 93 May 7, 2020 #8 yiğitovacık37' Alıntı: tamam beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... Verdiğim tüm scriptleri resourcese atıp start vermeniz kâfii. Ben localhostumda kurdum. 0 sorun...
yiğitovacık37' Alıntı: tamam beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... Verdiğim tüm scriptleri resourcese atıp start vermeniz kâfii. Ben localhostumda kurdum. 0 sorun...
flex CloudFivem Üye CF Kullanıcı May 2, 2020 147 80 May 7, 2020 #9 yiğitovacık37' Alıntı: script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen Genişletmek için tıkla ... Kendi local hostum'da kurdum ve İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . .
yiğitovacık37' Alıntı: script çalışmıyor içindeki herşeyi kurmama rağmen Genişletmek için tıkla ... Kendi local hostum'da kurdum ve İçeriği görüntülemek için Giriş yap veya Kayıt ol . .
Y yiğitovacık37 Yeni Üye CF Kullanıcı May 6, 2020 48 9 May 7, 2020 #10 hallettim sağolun ama para gelmiyor para itemli kullanıyorum server.lua 190. satırda hata veriyor